Lunchmeny vecka 48
130:- inkl sallad, bröd, kaffe & kaka
Serveras 11-14
Måndag
Bakad rotselleri, brynt smör, honungsrostade nötter och frön, smashed potatis.
Torsk med Chevresås, gulbetor, potatisstomp.
Pappardelle med salsiccia och köttfärsragu, parmesan.
Tisdag
Aubergine-piccata, tomatsås, gnocci, pecorino.
Blond fiskgryta, örtaioli.
Kycklinggryta med dijon, champignon, vin och grädde, rostad potatis
Onsdag
Rödbetsbiffar, fetacreme, grönkål, rostad potatis.
Kolja, sandefjordsås, sockerärtor, potatisstomp.
Fläsklägg, rotmos, smörad persiljebuljong, senap.
Torsdag
Blomkål, och kikärtsgryta med rödcurry och thaibasilika, jasminris.
Ugnsbakad lax, romsås, juliennegrönsaker, smörslungad potatis
Viltskav, mos och lingon
Fredag
Quinoabowl, sojabönor, gurka, picklad lök, friterad halloumi, chilimajo.
Panerad sej, grädd och dragon kokta ärtor, potatisstomp.
Helstekt rostas "provencale".
Alltid på Zmak:
Zmak´s sallader 159:-
Räkor eller Kyckling
Fisk & skaldjursgryta 189:-
