Lunchmeny vecka 48

130:- inkl sallad, bröd, kaffe & kaka

Serveras 11-14

Måndag

Bakad rotselleri, brynt smör, honungsrostade nötter och frön, smashed potatis.

Torsk med Chevresås, gulbetor, potatisstomp.

Pappardelle med salsiccia och köttfärsragu, parmesan.

Tisdag

Aubergine-piccata, tomatsås, gnocci, pecorino.

Blond fiskgryta, örtaioli.

Kycklinggryta med dijon, champignon, vin och grädde, rostad potatis

Onsdag

Rödbetsbiffar, fetacreme, grönkål, rostad potatis.

Kolja, sandefjordsås, sockerärtor, potatisstomp.

Fläsklägg, rotmos, smörad persiljebuljong, senap.

Torsdag

Blomkål, och kikärtsgryta med rödcurry och thaibasilika, jasminris.

Ugnsbakad lax, romsås, juliennegrönsaker, smörslungad potatis

Viltskav, mos och lingon

Fredag

Quinoabowl, sojabönor, gurka, picklad lök, friterad halloumi,  chilimajo.

Panerad sej, grädd och dragon kokta ärtor, potatisstomp.

Helstekt rostas "provencale".

Alltid på Zmak:
Zmak´s sallader 159:-

Räkor eller Kyckling

Fisk & skaldjursgryta 189:-