Lunchmeny vecka 20
130:- inkl sallad, bröd, kaffe & kaka
Serveras 11-14
Måndag
Bönchili, cheddarost, friterat tortillabröd.
Pasta moules mariniere.
Plommonspäckad fläskkarre, skysås, haricouvertes gräddrostad färskpotatis
Tisdag
Primörer med bakat ägg, hollandaise, rostad mandel.
Fisktaco, guaccamole, picklad lök, mangosalsa
Briegratinerade färsbiffar, rödlöksmarmelad, sky, ugnsbakad, potatis.
Onsdag
Jordärtskocksoppa, grilled cheese toast.
Tonfisksallad, bakat ägg,potatis, oliver och krutonger. olivolja, citron.
Tryffelpasta m confiterat sidfläsk, carl-johan och bakad tomat.
Torsdag
Gnocci med caponata och parmesan.
Grönärtssoppa med räkor, bakad fisk, prosecco, lättvispad grädde.
Wallenbergare, mos, ärtor, smör och lingon.
Fredag
quinoabowl med halloumi, picklad lök, sojabönor, tomat, gurka, chilimajo.
Lax med västerbottenspure, brännvinsås, primörer.
Schnitzel, ramslöksmör, broccoli, rostad potatis
Alltid på Zmak:
Zmak´s sallader 159:-
Räkor eller Kyckling
Fisk & skaldjursgryta 189:-
