Lunchmeny vecka 39
125:- inkl sallad, bröd, kaffe & kaka
Serveras 11-14
Måndag
Ravioli med svamp, tryffelolja, spenat, semitorkad tomat
Torsk med hollandaise, sparris & potatis.
Kycklinggryta med vin, grädde, kantareller & ris
Tisdag
Risotto med bakade rotfrukter & parmesancreme.
Fisktaco med avocadocreme & picklad lök.
Briegratinerade färsbiffar med fikonsky & rostad potatis.
‐
Onsdag
Potatis och västerbottenspaj, tångcaviar, lök, cremefraiche.
Fiskgratäng med pistou & potatispure
Norrländsk carbonara.
Torsdag
Gnocci med caponata och parmesan.
Kräftsoppa, bakad fisk, morot, cognacsgrädde
Fläskytterfile med honung och dijonsås, ugnsbakade äpplen, lökar och potatis.
Fredag
Kantarellsoppa med gruyere toast.
Varmrökt laxsallad, bakat ägg & dijonaise.
Biff Rydberg
Alltid på Zmak:
Zmak´s sallader 149:-
Räkor eller Kyckling
Fisk & skaldjursgryta 159:-
